Openingsreceptie At-Taqwa vzw

2019-05-07

Onze lidvereniging At-Taqwa vzw organiseerde op vrijdag 3 mei 2019 de openingsreceptie van hun nieuwe gebouw in Mol.

De vereniging is al jaren als sociaal culturele vereniging actief in Mol en ondervond de nood aan een eigen stek hard. De gemeenschap had behoefte aan eigen gebeds- en andere polyvalente ruimtes voor hun vergaderingen en activiteiten. Hun nieuwe, ruime gebouw dat enerzijds als moskee  zal dienen zal de Marokkaanse gemeenschap in Mol heel wat mogelijkheden bieden om ook sociaal-culturele activiteiten te ontplooien voor mannen, vrouwen, jongeren en kinderen. Het is een echte aanwinst voor een multiculturele samenleving in Mol.

Als derde moskee in mol heeft At-Taqwa zich vanaf nu definitief gevestigd als vaste waarde in hun stad.

De doelgroep van de vereniging is op de eerste plaats de Marokkaanse gemeenschap, maar bedient ook heel veel andere mensen, vooral Afrikaanse, in hun gemeente.

Op de receptie was ook de burgemeester van Mol Wim Caeyers aanwezig. Hij sprak vol lof over de werking en waarde van At-Taqwa in Mol tijdens zijn felicitatietoespraak.

Het bestuur benadrukte dat de ze open staan voor iedereen in Mol. Hun centrum zal er voor iedereen zijn en dat ze vereerd zijn mensen te ontvangen in de toekomst.

Uiteindelijk konden de genodigden nog nagenieten van alle traditionele Marokkaanse hapjes, gerechten en uiteraard Marokkaanse muntthee.

Als Turkse Unie zijn wij alvast zeer trots op At-Taqwa en wensen hen veel succes in hun werking.

 

Turkse Unie

Turkse Unie

Turkse Unie

Turkse Unie

Turkse Unie

Turkse Unie

Turkse Unie

Turkse Unie

Bu haber aşağıdaki kategorilerde yer aldı. 
İlgilendiğiniz kategoriyi seçerek okumaya devam edebilirsiniz.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram